Morhipo ve 1V1Y arasında e ticaret iş birliği

Morhipo.com ile 1v1y.com, Boyner Grup markaları ve 1v1y.com ortaklığındaki markalar için güçlerini birleştirdi.

Morhipo.com’dan yapılan açıklamaya göre, morhipo.com ile 1v1y.com, e-ticaret sektöründe markalar iş birliğine imza attı. Türkiye’nin önde gelen birçok markası bu aydan itibaren internet müşterilerine morhipo.com ve 1V1Y.com iş birliğiyle ulaşmaya başlayacak.

Beymen, Columbia, Derimod, Diesel, Divarese, Fabrika, Hotiç, İpekyol, Koton, Network, Que, Saat&Saat ve Tekin Acar Cosmetics gibi markaların da içinde olduğu 60’tan fazla marka morhipo.com ve 1v1y.com üzerinden online alışveriş severlerle buluşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Morhipo.com Genel Müdürü Şule Arditti, bu iş birliği ile e-ticaret sektöründe şimdiye kadarki en büyük marka katılımının sağlandığı platformu kurduklarını belirtti.

Arditti, “Avrupa büyüme şampiyonu Morhipo.com ve Türkiye’nin enlerini avantajlı fırsatlarla sunan 1v1y.com’un sezon ve fırsat ürünlerinin birlikte sunulması sayesinde e-ticaret müşterileri en çok çeşidi ve en fazla markayı, öncelikli ve avantajlı olarak morhipo.com ve 1v1y.com’da bulabilecek. İş birliğimizin müşterilerimiz için yepyeni bir soluk getireceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

1v1y.com Genel Müdürü Alp Tiryaki ise “60’tan fazla markanın yer aldığı bu platformu kurmak için ciddi bir altyapı ve lojistik çalışması yapıyoruz. Şimdiden 2016 yılına ait siparişleri organize etmeye başladık. Bu markaların en yeni ürün ve en özel kreasyonlarını bu ay itibarıyla müşterilerimize özel fırsatlarla sunacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İş birliğimizin, Türkiye’deki e-ticaretin gelişmesi ve ekonomik büyümeye katkı için de önemli bir adım olduğuna inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Hepsiburada 2015'in en başarılı e ticaret sitesi seçildi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir