Mynet, Google’ı bırakıp Yandex’le anlaştı

Bir dönem Türkiye’de kendi geliştirdiği arama teknolojisini kullanan, Google’ın Türkiye pazarında hakim olmasıyla arama hizmetini Google’dan almaya başlayan Mynet, şimdi de dümeni Yandex’e çevirdi.

Yanex Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ile Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli arasında imzalanan anlaşmayla, Mynet kullanıcıları Türkiye’ye özel geliştirilen arama teknolojilerindnen hizmet almaya başladı.

İşbirliğiyle ilgili olarak Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, “Yandex’in özenle yerelleştirdiği arama teknolojilerini Mynet gibi sevilen bir platformun ziyaretçilerinin hizmetine sunmak üzere yaptığımız bu işbirliğinden dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli ise, “Global açılım stratejisini Türkiye’den başlatan Yandex ve Mynet arasındaki işbirliğinin sektöre önemli bir hareket getireceğine ve Mynet kullanıcılarına etkin bir arama deneyimi sunacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  THY ve ASELSAN'dan savunmada işbirliği

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir