Oyun geliştiricileri için kariyer portalı

Türkiye’de faaliyet gösteren tüm oyun geliştiricileri bir araya getirme amacıyla yola çıkan Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği, oyun geliştirme alanında kariyerine yön çizmek isteyen herkesin yararlanabileceği bir projeye imza attı.

gelistirici.doged.org adresinden ulaşılabilen portal üzerinden şu hizmetler kullanılabilecek:

  • Sektördeki firmalar iş ilanlarını paylaşabilecek.
  • Adaylar, yayınlanan ilanlar için dijital başvuru formlarını doldurarak ya da Linkedin profillerini kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.
  • Adaylar, “Geliştirici Profili” oluşturabilecekler. Profil oluşturulurken temel bilgiler Linkedin hesaplarından kolayca aktarılabilecek.
  • Geliştirici Profilleri herkese açık durumda olacak.
  • Portale tamamen ücretsiz üye olarak, geliştiricilere form üzerinden mesaj gönderilebilecek.
  • Geliştiricilerin bağlantı adresleri gizli tutulabilecek.

Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği Başkanı Ali Erkin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu proje, geliştirici firma, grup ya da kişilerin ekiplerine yeni çalışma arkadaşları bulabilmelerini, halihazırdaki ekiplerini geliştirmelerini ya da yeni ekipler kurabilmelerini sağlayacak. Diğer yandan kendiliğinden Türkiye’de faaliyet gösteren birçok geliştiricinin kayıtlı olacağı bir veri tabanı oluşacak. Bu sayede derneğimize üye firmaların personel alım süreçlerinin kolaylaştırılmasını amaçlıyoruz” şeklinde görüşlerini aktardı.

DOGED geliştirici portaline http://gelistirici.doged.org adresinden erişebilir, sağ üst köşede yer alan panelde “GELİŞTİRİCİLER” sekmesinden geliştirici olarak profil oluşturabilir ve “KAYIT OL” seçeneğinden portalde hesabınızı oluşturup, ilanlarınızı verebilirsiniz.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Sony, üç ayda 1,2 milyar zarar etti

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir