Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2013 başlıyor

2002’den beri her yıl ilkbaharda düzenlenen, alanının en büyük ve köklü etkinliği olan Özgür Yazılım ve Linux Günleri bu yıl 5-6 Nisan 2013 tarihinde, Santralİstanbul’da yapılıyor.

NoSQL ana temasına sahip etkinlikte oturumlar 4 paralel salonda gerçekleşiyor. Alanında uzman 5 tane yabancı konuşmacının yanı sıra, ülkemizden 40’ın üzerinde değerli konuşmacı da katılıyor.

Etkinliğin ana sponsorluğunu SadeceHosting ve MetGlobal; platin ve altın sponsorluklarını ise Özgür Yazılım A.Ş., Sahibinden.com, SPP42, Markafoni, Invio, TÜBİTAK Ulakbim, Airties, 4Primes, GittiGidiyor, Kartaca, Mozilla, 10Gen, HortonWorks ve Jaspersoft üstleniyorlar.

Sponsor kurumların yanı sıra etkinlikte SonsuzDöngü, Asseco-SEE, Kavi, Symturk, Alternatif Bilişim Derneği, Yöre, Hackerspace İstanbul, Korsan Parti, BİÇDA ve Bilgisayar Mühendisleri Odası stand açıyorlar.

Etkinlik programı için: http://www.ozguryazilimgunleri.org.tr

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Twitter'da 'Obama yaralandı' depremi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir