Teknoser’de üst düzey görev değişikliği

Türkiye’nin önde gelen sistem entegrasyon ve saha hizmetleri firmalarından Teknoser’de, Genel Müdürlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden Bülent Tellioğlu getirildi. Tellioğlu, 800 kişilik ekibi ile Türkiye genelinde hizmet veren Teknoser’in, hızla gelişen iş hacminin ve genişleyen hizmet çerçevesinin daha da büyümesinde liderlik yapacak.

Lisans eğitimini ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Bülent Tellioğlu, profesyonel kariyerine 1987 yılında Meteksan Bilişim Grubu’nda başladı. Burada yaklaşık 10 yıl boyunca çeşitli yönetsel, operasyonel ve teknik pozisyonlarda görev yaptıktan sonra Satış ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi. 2003 yılında Genel Müdürlüğe atanan Tellioğlu, aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi ve Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

2009 yılında Altus Bilişim’i kurarak, Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarına BT ve ATM saha servisleri ile yazılım geliştirme hizmetleri sunmaya başladı. Altus Bilişim’in 3 yıl içinde sektörün önde gelen firmaları arasına katılması sürecine öncülük eden Tellioğlu, dört yıl sonunda tüm hisselerini ABD merkezli Diebold’a satarak çıkış yaptı. Bülent Tellioğlu, Teknoser ekibine katılmadan önce Diebold Türkiye’de Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Zoom, Uçtan Uca Şifreleme için Keybase şirketini satın aldı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir