Yemeksepeti’ne üç ödül birden

İnternet ve teknoloji alanlarında dünyanın önde gelen haber platformları arasında yer alan The Next Web (TNW) tarafından düzenlenen TNW Turkish Startup Awards 2013’te, Yemeksepeti En İyi E-ticaret Sitesi olarak seçildi. Ayda yaklaşık 7 buçuk milyon kişi tarafından ziyaret edilen The Next Web’in kullanıcılarının oyları ile gerçekleşen yarışmada ayrıca, Yemeksepeti’nin yeni dikey projelerinden Lokum.com Yılın Startup’ı olarak seçilirken, Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın da En İyi Kurucu Ortak ödülüne layık görüldü.

Yarışma ile ilgili bir değerlendirme yapan Nevzat Aydın, Yemeksepeti’nin kendi yarattığı online yemek siparişi pazarında, kurulduğu günden bu yana liderliğini açık ara koruduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:

“The Next Web gibi dünya çapında tanınan ve saygı gören bir platformun kullanıcıları tarafından üç farklı dalda ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yemeksepeti’nin layık görüldüğü ödülün, 10 yılı aşkın bir süredir açık ara lider konumunda bulunan bir marka olarak başarının getirdiği rehavete kapılmadığımızın önemli bir göstergesi olduğuna inanıyorum. ‘Bir lezzet sitesi’ olarak adlandırdığımız yeni projemiz Lokum.com’un da yayın hayatına başladıktan çok kısa bir süre sonra böylesi prestijli bir ödül alması, doğru yolda ilerlediğimiz konusunda bizi cesaretlendiriyor. Yeni projelerimizle birlikte, sadece paket servis değil, restoran rezervasyonundan yerel lezzetlere, bakkal manav alışverişinden restoranların toplam alışverişine kadar, ‘yemek’ dendiğinde akla ilk gelen marka olmayı hedefliyoruz.”

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Turkcell Superonline’dan Yeni iPad hediyeli kampanya

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir