34 girişimci TTNET ile icat çıkaracak

TTNET, yeni vizyonu TTNET 360 doğrultusunda, ekosistemini büyütecek dijital girişimcilik projelerine destek olmaya devam ediyor.

Yeni vizyonuyla dijital reklamcılık ve e-ticaretten, dijital ödeme ve tahsilat sistemlerine kadar pek çok teknolojik yeniliği kullanıcılarıyla buluşturan TTNET, dijital ekosistemi daha da büyütmek için iş ortaklarının yanı sıra girişimcilerle de birlikte hareket ediyor.

TTNET, girişimcilere yönelik hazırladığı ‘TTNET Teknoloji Vadisi Programı’ ile girişimcilerden gelen iş fikirlerinin ve projelerin hayata geçirilmesi ve onların yatırımcılarla buluşmasına destek oluyor.

TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, “TTNET Teknoloji Vadisi Programı ile girişimcilere projelerini test etme ve olgunlaştırma imkânı veriyoruz. İzmir, İstanbul, Ankara’daki kuluçka merkezlerimize, girişimcileri yönlendiriyoruz. TTNET olarak bundan sonra da dijital iş fikirlerine desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

‘TTNET Teknoloji Vadisi Programı’na bugüne kadar 600’ün üzerinde girişimci başvurdu. Başvurular arasından ön elemeleri başarıyla geçen 34 girişimci için uygulanan eğitim programı da tamamlandı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından desteklenen eğitim programına, TTNET bünyesinden yöneticiler de katıldı.

Eğitimlerin ve seçici komitenin değerlendirmesinin ardından kısa listeye giren girişimcilerin birbirinden farklı dijital iş fikirleri TTNET’in İzmir, İstanbul ve Ankara’daki kuluçka merkezlerine yönlendirilecek.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Türk Telekom'dan girişimcilere PİLOTT desteği

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir