TTNET, ADSL ile 3G’yi Ortak Kota’da buluşturdu

TTNET geliştirdiği yepyeni teknolojiyle, Türkiye’de ilk kez mobil ve sabit interneti aynı anda tek kotadan sunuyor. İnternet algısını kökten değiştirecek olan “Ortak Kota” paketi ile TTNET’liler evdeki internetlerini 3G ile dışarıda da kullanma özgürlüğünü yaşıyor.

Ortak Kota paketiyle hayatı kolaylaşan TTNET’liler internete tek kota, tek fatura ve tek fiyatla bağlanıyor.   Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, müşterileri için geliştirdiği yepyeni bir teknolojinin ürünü olan “Ortak Kota” paketi ile internet kullanım şeklini kökünden değiştiriyor. TTNET Ortak Kota paketiyle evden ya da sokaktan bağlanmak, sabit ya da mobil genişbant kullanmak ayrımı ortadan kalkıyor. TTNET bu pratik çözümle müşterilerinin fatura kontrolünü de kolaylaştırıyor.

Türkiye’de ilk kez sunulan “Ortak Kota” paketi, ADSL ve Avea’nın 3G altyapılarını birleştiren teknolojisiyle mobil ve sabit interneti aynı anda sunuyor. TTNET’liler kotasını ister 3G’den ister ADSL’den kullanıyor ve nereden bağlanırsa bağlansın aynı ücreti ödüyor.

Kullanıcıya ADSL’in rahatlığıyla 3G’nin özgürlüğünü bir arada yaşatan Ortak Kota paketi ile TTNET’liler tek kota, tek fatura ve tek fiyatla hem ADSL ile hem 3G ile internete bağlanıyor.

TTNET, 24 ay taahhüt veren müşterilerine Ortak Kota NET6 paketini aylık 45 TL’ye, Ortak Kota NETLİMİTSİZ paketini ise aylık 84 TL’ye sunuyor. 125 TL değerindeki ADSL Modem, 15 TL’lik bağlantı ücreti ve 3G hat açılış vergileri ise paketle birlikte sunularak, müşteriye herhangi bir ücret yansıtılmıyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Bağcılar'da ücretsiz internet dönemi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir