Tübider Olağan Genel Kurulu yapıldı

Tübider Bilişim Sektörü Derneği’nin olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Nisan 2019 Cumartesi günü Mercure Plaza Otel’de gerçekleştirildi.
Divan seçimi ve saygı duruşunun ardından, faaliyet raporları ve denetim kurulları raporları dönemin Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Vural tarafından okundu. Dernek yönetimi mali açıdan oy birliği ile ibra edildi.
Dernek üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen Genel Kurul toplantısında yönetim ve ilgili kurullara seçim yapıldı.
Genel Kurul’un ardında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında yönetim içerisinde görev dağılımı yapıldı ve Mehmet Rüştü Arseven oy birliği ile başkan seçildi.
Genel Sekreterlik görevine Öyküm Dizdar, Eğitim ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Murat Göçe, Üye İlişkileri ve Kaynak Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Serkan Kekik, Kamu İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Fırat Gür getirildi.
Yönetim Kurulu üye listesi şöyle:
Tübider Yönetim Kurulu
M. Rüştü Arseven
Tesan İletişim
Başkan
Murat Göçe
Helyum
Başkan Yard.
Serkan Kekik
Art Sistem
Başkan Yard.
Fırat Gür
Ofmat Bilgisayar
Başkan Yard.
Ahmet Salih Kahraman
Ahsa Elektronik
Sayman
Öyküm Dizdar
Fet Yazılım
Genel Sekreter .
Besim Tonoz
Artes Elektronik
Üye
Hacer Pınar Kabil
Erete Bilgi Sistemleri
Üye
İlkay Yüce
İvent Bilgisayar
Üye
Kenan Akbaş
Kaizen Bilgisayar
Üye
M.Niyazi Saral
Çizgi Elektronik
Üye
Mustafa Gümüş
Philips Aoc
Üye
Osman Gözüm
Apfel
Üye
Serkan Gezici
Tesla
Üye
Ümit Önder
Boğaziçi Bilgisayar
Üye
Denetim Kurulu
Serdar Vural
Barel Bilgisayar
Mustafa Arslan
Mars Bilgisayar
Adnan Saraç
Gürel Bilgisayar
Disiplin Kurulu
Cüneyt Kavi
Kavi Bilgisayar
Nurettin Adıyaman
Netcom Bilgisayar
Korhan İşcan
Artronic