Türk Telekom’da SMS’le fatura devri

Türk Telekom, ödeme platformu Mobilexpress ile yaptığı işbirliğiyle SMS ile fatura ödeme sistemini hayata geçiriyor. Türk Telekom müşterileri, artık sabit telefon faturalarını cep telefonlarından SMS göndererek ödeyebileck.

Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, konuyla ilgili olarak, “Türkiye’de dijital yaşam dönüşümüne biz öncülük ediyoruz. Mobilexpress işbirliğiyle müşterilerimizin dijital yaşamına katkıda bulunmaktan mutluyuz.” dedi.

Sistem nasıl işleyecek?

Kullanıcıların, Türk Telekom faturalarını ödemek için tüm operatörlere ait cep telefonlarından, “TT boşluk 10 haneli sabit telefon numarası”nı yazıp 3570’e SMS göndermeleri yeterli olacak. Kullanıcılar, ödemelerini Mobilexpress sistem şifreleri ile onaylayarak saniyeler içinde, güvenle işlemlerini tamamlayabilecek.

Kullanıcılar, hangi operatörden cep telefonu hattına sahip olduklarına, kredi kartlarının hangi bankadan olduğuna veya cep telefonlarının akıllı bir telefon olup olmadığına bakılmaksızın işlem yapabilecekler.

Ayrıca operatör, banka ve cihaz tipinden bağımsız bir şekilde kredi kartı bazlı olarak çalışan sistemi kullananlara, herhangi ekstra bir ücret yansıtmayacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Vestel Çağrı Merkezi’ne iki altın madalya

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir