Ulaşım hizmetleri artık tek noktada

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Türkiye’deki ulaşım imkanlarının tek bir noktada görülebilmesi ve bilgi edinilebilmesi amacıyla Ulaştırma Portali kurdu.

Portalda iki yerleşim birimi arasındaki mesafe, tahmini varış süresi, alternatif ulaşım güzergâhları, toplu taşıma ve özel araçla yolculuk seçenekleri yer bulunuyor.

Ayrıca istenilen yerin haritasına çevrimiçi erişim sağlanması ile birlikte tren, gemi, uçak ve otobüs ulaşım alternatiflerinin tarifeli sefer sorgulamalarının yapılarak ihtiyaç duyulan biletin satış noktalarına yönlendirmesi sağlanıyor.

Ülke çapında ulaşımla ilgili acil durum ve önemli uyarılar (Kapalı yollar, Çalışma yapılan yollar, Kaza kara noktaları vb.) konusunda bilgilendirme hizmeti sunuluyor. Bunun yanında ülke genelinde tüm karayolları kapsayan yol-hava durumu bilgisi sunuluyor.

Ulusal Ulaştırma Portalı’na şu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.ulasim.gov.tr

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  İnternet Hız Testi Sonuçları Nasıl Yorumlanır?

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir