Toyota C-HR Hybrid

Yeni Toyota C-HR Hybrid hakkında bilmeniz gerekenler

Yeni Toyota C-HR Hybrid otomobili görmek ve test sürüşüne katılmak için Bodrum’dayım. Toyota’nın Türkiye’deki fabrikasında üretilen ve tamamen yenilenen C-SUV modeli Yeni Toyota C-HR Hybrid, birçok fark yeni özellikle geliyor.

Toyota C-HR standart olarak yeni 12.3 inç dokunmatik multimedya ekranı ile geliyor. Keyifli ve sezgisel kullanıcı deneyimi sağlayan multimedya sisteminde Apple CarPlay veya Android Auto ile akıllı telefon bağlantıları kablosuz olarak gerçekleştirilebiliyor.

Yeni modelde, otonom sürüşün kapılarını açan Gelişmiş Otomatik Park Sistemi ve Akıllı Şerit Değiştirme Asistanı, 12.3 inç multimedya ekranı, perdesiz termal yalıtımlı panoramik cam tavan, JBL “premium ses sistemi”, “shift by wire” elektronik vites, günün her saatine göre değişebilen gelişmiş ambiyans aydınlatması, Ön Cama Yansıtmalı Renkli Göstergeler ve Dijital İç Dikiz Aynası gibi sayısız özellik sunuluyor.

Yeni Toyota C-HR Hybrid, başlangıç sürümlerinde dahi birçok premium özelliği standart olarak sunuyor. Passion, Passion X-Sport ve Passion X-Style olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle satışa çıkan ikinci nesil Toyota C-HR Hybrid’in lansmana özel başlangıç fiyatı 1.550.000 TL.

“Yeni Toyota C-HR Hybrid hakkında bilmeniz gerekenler” videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Yerli solunum cihazı prototipi ilk kez çalıştırıldı

Yazar: Melih Bayram Dede

TechnoLogic'in Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni. Gazeteciliğe 1993’te başladı. Çeşitli yayınlarda teknoloji editörü olarak görev yaptı, TV programları hazırlayıp sundu. İnsan Yayınları tarafından yayımlanan “İnternet” ile Liz Yayınları tarafından yayımlanan “Teknoloji ve Hayat” adlı kitapların yazarı. Sürekli Basın Kartı sahibi. Bilişim Medyası Derneği ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir