Panasonic

‘Yılın Akaryakıt İstasyonu’, Panasonic’in ESL çözümü ile destekleniyor

Geniş bir akaryakıt istasyonu ağının operatörü olan Team Energie, Kuzey Almanya’daki Peelwatt istasyonu ile biliniyor. Panasonic, Elektronik Raf Etiketi çözümünü sağladı.

Panasonic Connect Europe müşterisi Team Energie, Kuzey Almanya’daki Peelwatt istasyonu için “Bistro” kategorisinde prestijli “Yılın Akaryakıt İstasyonu” ödülüne layık görüldü. Ödül, her iki yılda bir, Federal Bağımsız Benzin İstasyonları Birliği (bft) ve Almanya genelinde yaklaşık 3000 akaryakıt istasyonunu temsil eden Bağımsız Benzin İstasyonları Satın Alma Birliği (eft) ile işbirliği içinde ticaret dergisi Tankstelle tarafından veriliyor.

Aday gösterilen her akaryakıt istasyonu, endüstri uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından incelendi. Jüri üyeleri, incelemelerini yaparken hizmet inovasyonunu, çevresel bağlılığı, ürün yelpazesini, samimiyeti ve çalışanların tavsiyelerinin kalitesini göz önünde bulundurdu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda ödül, 14 Haziran’da Tankstellenmesse Essen’in akşam galasında 1000 davetli ile resmi bir törenle sunuldu. Team Energie’nin kategori yönetimi başkanı Arnd Luther, ödülü kabul ederken ödülü almalarını sağlayan etmenleri de “Benzin istasyonu personeli, Benzin İstasyonu İş Birimi ekibi ve ilgili tüm servis sağlayıcılar ve tedarikçilerin harika ekip performansı” olarak özetliyor.

İstasyonun mağazası ve entegre bistro alanı birkaç nedenden dolayı göze çarpıyordu. Mağazada, müşteriler LED aydınlatmalı bir ödeme alanı ve kasanın ve bistronun tüm tezgah alanının üzerindeki gölgelik üzerindeki yerel Flensburg silüeti ile karşılanıyor. Bu bölgesel dokunuşlar alışveriş deneyimini kişiselleştiriyor ve bu durum bina genelinde devam ediyor.

Müşteri deneyimi, Panasonic’in Elektronik Raf Etiketleme çözümü ile daha da geliştirildi. Panasonic ESL çözümü, mağazadaki fiyat göstergelerini otomatik olarak güncellemek için merkezi bir Satış Noktası (POS) sistemine kablosuz bağlantı sağlayarak satışları artırmak, fiyatlandırma hatalarını azaltmak ve personele zaman kazandırmak için yenilikçi pazarlama kampanyalarına olanak tanıyor. Mağazada ayrıca raf gondol başlıkları ve kasalardaki dijital tabela öğelerinin yanı sıra mağazada aylık olarak değişen indirimleri gösteren göz alıcı dokunmatik ekran da kullanılıyor. Yeni bir mağaza içi modül de en yeni ve trend ürünleri vurguluyor.

İlginizi çekebilir:  Profesyoneller gibi oyun oynamak isteyenlerin tercihi Acer Nitro 50

Akaryakıt istasyonu sağlayıcısının kategori yönetimi başkanı Arnd Luther, konuyu “Bistro için önemli olan hizmet seviyelerinin yanı sıra temizliği ve çevrenin düzenli olması” diye açıklıyor. Ödülü kazandıran önemli etmenlerden birisi olan müşteri deneyimi, gizli bir alışveriş testinde değerlendirildi.

Panasonic Connect Avrupa Mühendislik Müdürü Jens-Michael Pohl, ESL çözümünün ödülün kazanılmasına iki şekilde katkıda bulunduğunu söyledi: “ESL’ler zamandan tasarruf sağlıyor. Çalışanlar da kazandığı bu zaman ile müşterilerinin ihtiyaçları için onlarla konuşmak ve ilgilenmek için daha fazla esnekliğe ve özgürlüğe sahip oluyor. İkinci olarak da ESL çözümü, yönetim 7/24 orada olmasa bile stok seviyelerinin kolayca organize edilmesine ve korunmasına yardımcı oluyor.”

Peelwatt akaryakıt istasyonu bir günde dijitalleştirildi. İstasyonda 800’den fazla ESL, çoğunlukla 2.2., aynı zamanda 2.6 ve 4.2 inç boyutlu etiketler “bulunuyor.

Oyuna keyif kat | Pusat Clutch Gamepad incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir