Alin Taşçıyan, özel film listesi ve yorumlarıyla Tivibu’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, her ay farklı bir sinema yazarını, öneri ve yorumlarıyla ağırlamayı sürdürüyor. Daha önce Mehmet Açar, Burak Göral ve Atilla Dorsay’a yer veren Tivibu’nun, Mayıs ayındaki sinema yazarı konuğu ise Alin Taşçıyan oldu. Taşçıyan, Tivibu’da Mayıs ayında gösterilecek en güzel filmleri sinemaseverler için yorumluyor.

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, zengin film içeriğini sinema yazarlarının önerileri ve yorumlarıyla birlikte izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Her ay yeni bir sinema yazarı, Tivibu’nun “Kırmızı Halı” klasöründe açılan bölümde sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Yazarlar, Tivibu’da yayınlanacak filmlerden yaptıkları seçkiyi sinema tutkunları ile paylaşıyorlar. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Açar ile başlayan Burak Göral ve Atilla Dorsay ile devam eden sinema yazarları yorumları, Mayıs ayında Alin Taşçıyan ile sürüyor.

Alin Taşçıyan gerçekleştirilen özel bir çekimde kamera karşısına geçerek, Tivibu’da Mayıs ayında izleyici ile buluşacak filmlerden hazırladığı özel listeyi, yorum ve önerilerini sinemaseverlerle paylaşıyor. Bu özel bölüm, Tivibu’nun “Kırmızı Halı” klasöründe “Sinema Yazarı Alin Taşçıyan Öneriyor” başlığı altında yer alıyor.

Taşçıyan, Tivibu’da Mayıs ayında yayınlanacak filmler arasından yerli ve yabancı önemli yapımların yer aldığı renkli bir seçki sunuyor. Farklı türlere yer vererek sinemaseverlere geniş bir seyir yelpazesi sunan eleştirmenin listesinde; “Pan’ın Labirenti – El Laberinto del Fauno”, “Frida”, “Boş Ev  – 3 Iron”, “Tepenin Ardı”, “Paris’te Çılgın Macera – A Monster In Paris” gibi kaçırılmayacak filmler yer alıyor.

En yeni ve en popüler filmlerin adresi Tivibu, Alin Taşçıyan’ın ardından da sinema yazarlarını konuk etmeye devam edecek. Sinemaseverler Tivibu’da her ay 600’e yakın filmi izleyebiliyorlar. Tivibu ayrıca kullanıcılarına, “Durdur İzle”, “Geri Al İzle” gibi seyir keyfini artıran gelişmiş özellikler de sunuyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Apple SIM ile iPad'ler yurtdışında da online

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir