Eski bilgisayarını getirene 300 TL indirim

Markası ne olursa olsun çalışır durumdaki masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarını Casper bayilerine getirenler, en yeni teknolojilerle donatılmış Casper Nirvana Dizüstü’ne 300 TL, Casper Nirvana Masaüstü’ne ise 200 TL indirimle sahip oluyor.

Bu sayede herkesi en yeni teknolojiyle tanıştırmayı hedefleyen Casper, düşük performansa ve yüksek enerji tüketimine sahip eski ürünlerin geri dönüşümüne yardımcı olarak doğanın korunmasına da destek oluyor.
Hayatın ve teknolojinin gerisinde kalmayın

Stoklarla sınırlı kampanya, sunduğu güçlü performansın yanı sıra, şık ve modern tasarımlarıyla da beğeni toplayan Casper Nirvana dizüstü ve masaüstü bilgisayarları kapsıyor.

4. Nesil Intel Core işlemcileriyle, 5 yıl önceki teknolojilere kıyasla 10 kata kadar daha fazla performans sağlayan Casper Nirvana modelleri, 3 saniyeden kısa sürede uyku modundan çıkıyor.

Ayrıca bilgisayarınıza uygulamaları iki kat daha hızlı yüklerken, saniyeler sizi yormuyor. 2 kat daha iyi 3D grafik performansı ve daha hızlı video kodlama özelliği, Nirvana kullanıcılarına ayrıcalık yaşatıyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Logitech, yeni ürünleriyle hibrit çalışma hayatını yeniden tasarlıyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir