Gamecell, Monster Notebook ile anlaştı

Kasım ayında başlayan turnuvaları ile kendine E-spor sahnesinde yer açan Gamecell Hive bu sefer bir marka iş birliği ile oyuncuları farklı sürprizleriyle şaşırtmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook yeni mağazasını İstanbul’da çeşitli etkinliklerle açtı. Monster Notebook mağazasının açılışında, canlı yayın ve röportajlarıyla Talha Aynacı ve Dost Kayaoğlu takipçileriyle buluştu.

Monster Notebook’un en yeni mağazası ayrıca güzel bir anlaşmaya da ev sahipliği yaptı. Turkcell&BigKazan iş ortaklığıyla hazırlanmış olan Gamecell artık bütün offline turnuvalarında oyunculara Monster kalitesini sunuyor olacak.

Türkiye’nin ilk yerli e-spor markası olan Gamecell Hive ve yüksek performanslı yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster güçlerini E-spor için birleştirerek oyunculara farklı deneyimler sunmayı planlıyor.

Ayrıca Gamecell tarafından düzenlenecek etkinliklerde turnuvayı kazanan oyuncular ve http://www.twitch.tv/gamecell_hive linkinden turnuvaları izleyen takipçiler Monster Notebook kazanma şansına sahip olacaklar.

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz, Monster & Gamecell iş birliği ile ilgili, E-spor’un bugün oyun dünyasında çok ciddi bir farklılık oluşturduğunu ve Türkiye’de de E-spor’un hızla gelişeceğine inandığını dile getirerek, bu noktada Monster markası olarak oyunu, oyuncuları ve E-spor’u ciddi olarak desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini, Gamecell ile gerçekleştirilen ortaklığın bu yönde atılmış önemli bir adım olduğunu açıkladı.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Merakla beklenen Diablo IV oyunu nihayet çıktı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir