Türk Telekom International telekom devlerini buluşturdu

20 ülkeden 30 lider telekom şirketi Türk Telekom International’ın ev sahipliğinde Kapadokya’da bir araya geldi. Aralarında Azertelecom, China Mobile, Deutsche Telecom ICSS, Etisalat, Huawei, Telia Sonera International Carrier, Verizon ve Yandex’in de olduğu şirketlerin temsilcileri etkinlikte, uluslararası deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra sektörün gündemine ve geleceğine ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Dünyanın önde gelen toptan veri ve kapasite servis sağlayıcıları arasında yer alan ve Türk Telekom Grup iştiraki olan Türk Telekom International (TTI) Avrasya’nın lider telekomünikasyon şirketlerini Kapadokya’da bir araya getirdi. TTI, bu etkinlik ile sektörün dünyadaki en önemli oyuncularının uluslararası deneyimlerini paylaştığı ve sektöre ilişkin beklenti ve ihtiyaçlarını değerlendirdiği uluslararası bir platformu da hayata geçirmiş oldu.

Etkinliğe; Azertelecom, China Mobile, Deutsche Telecom ICSS, Etisalat, Huawei, Telia Sonera International Carrier, Verizon ve Yandex’in de aralarında olduğu 30 şirketin üst düzey temsilcileri katıldı.

20 ülkede faaliyet gösteriyor

Türk Telekom International; Orta ve Doğu Avrupa ile Türkiye, Orta Doğu, Kafkaslar ve Asya’daki 20 ülkede geniş kapsamlı internet ve veri altyapı çözümleri, veri merkezi hizmetleri ve toptan ses çözümleri sunuyor. Şirketin Genel Müdürü Cengiz Öztelcan etkinliğe yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Güneydoğu Asya’dan Batı Avrupa’ya kadar uzanan uluslararası bir şebekenin üyesi olarak karasal ve deniz altı transmisyon hatları ile kıtaları birbirine bağlıyor; 40 bin km’yi aşan altyapımız ile geniş bir coğrafyada hizmet sunuyoruz. Bölgemizin önde gelen telekomünikasyon altyapı sağlayıcı şirketi olarak faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde, çok sayıda iş ortağına hizmet veriyoruz. Kapadokya’da düzenlediğimiz etkinliğimizde, iş ortağımız olan telekom şirketlerinin üst düzey temsilcisi ile bir araya gelerek ve sektörün ihtiyaçlarının ele alınarak ve geleceğinin masaya yatırıldığı önemli bir platforma da imza atmış olduk.”

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Yandex.Elements’e Facebook ve Gmail bildirimleri geldi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir