Yeni nesil e-posta gönderim platformu

Türkiye’de bir günde haber ve tanıtım amaçlı -istenmeyen mesaj olmayan- milyonlarca e-posta gönderiliyor. Bu e-postalar kullanıcıların posta kutularında gereksiz yükler yaratıyor üstelik bu e-postaları silmek için harcanan kümülatif zaman bir günde binlerce saatlik emek ve zamanın kaybolmasına sebep oluyor.

Öte yandan istenmeyen mesaj olarak değerlendirilemeyecek bu izinli pazarlama e-postaları; tüketicilerin ilgisini çekiyor, onları çeşitli fırsatlardan, etkinliklerden, kampanyalardan, gelişmelerden haberdar ediyor.

Piston Interactive tarafından geliştirilen Messagepaper.com’un kurucusu Utku Yasavul’un verdiği bilgiye göre Messagepaper nihai hedef olarak tüm dünyada posta kutularını işgal eden tanıtım e-postalarını tek bir platform üzerinde toplamayı amaçlıyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Türk Telekom’da 25G PON teknolojisiyle 10 kat hız

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir