TCL Plex kutu açılışı

TCL Plex akıllı telefon kutu açılışı [Video]

Merkezi Çin’in Guangdong Eyaleti’nin Huizhou kentinde bulunan çokuluslu elektronik şirketi TCL Corporation, Alcatel lisansıyla akıllı telefon üretiyor. Şirket ilk kez kendi markasıyla akıllı telefon geliştirerek satışa sundu. TCL PLEX adı verilen bu akıllı telefonun kutusundan neler çıktığına gelin birlikte bakalım.

Yüzde 90 ekran-cihaz boyutu oranına sahip 6.53 inç FHD+ TCL Dotch ekranlı ön kameraya sahip TCL PLEX, Qualcomm Snapdragon işlemci kullanıyor. Üçlü kamerayla donatılan TCL PLEX, 4K kayıt özelliğine sahip 48MP ultra yüksek çözünürlüklü Sony sensörlü yapay zekâ kamerasıyla kullanıcılarının profesyonel bir fotoğrafçı gibi çekim yapabilmelerini ve daha fazla ayrıntı yakalayabilmelerini sağlıyor.

16MP 123° süper geniş açılı kamera özelliği sunan TCL PLEX, kullanıcılarının tek bir karede daha fazla içerik yakalayabilmelerini ve böylece her ortamda fotoğraflarına daha fazla ayrıntı sığdırabilmelerini mümkün kılıyor. Ayrıca 24 MP ön kamerası sayesinde çok daha net görüntülerle ‘selfie’ çekebilmek mümkün hale geliyor.

Qualcomm’un hızlı şarj özelliğini destekleyen TCL PLEX’in bataryasının yarısı 32 dakika içinde şarj edilebiliyor. TCL PLEX, obsidyen siyah ve opal beyaz renk seçenekleriyle 3499 TL’den (önerilen satış fiyatı) satışa sunuluyor.

İlgili haber: TCL PLEX akıllı telefonla ilgili bilmeniz gerekenler

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Runtastic'ten baklava vücut yaptıran uygulama

Yazar: Melih Bayram Dede

TechnoLogic'in Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni. Gazeteciliğe 1993’te başladı. Çeşitli yayınlarda teknoloji editörü olarak görev yaptı, TV programları hazırlayıp sundu. İnsan Yayınları tarafından yayımlanan “İnternet” ile Liz Yayınları tarafından yayımlanan “Teknoloji ve Hayat” adlı kitapların yazarı. Sürekli Basın Kartı sahibi. Bilişim Medyası Derneği ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir